×

About the FAB Forum

The FAB forum is a day event dedicated to the Food and Beverage Marketing Industry. During the day we plan to debate and discuss the key and innovative topics from our industry at the Forum and celebrate its creativity in the evening at the FAB Awards.

This year, we are pleased to announce we’ll be powered by Google, for our 5th consecutive year.

19.05.20 – FAB Forum 2020
Please join us for a taste of the industry’s hot topics.
Speakers to be announced soon!


FAB Forum 2019

“How to design out the packaging waste problem”

Jonathan Ford
CEO & Creative Partner at Pearlfisher

Jonathan Ford

“Nescafé Dolce Gusto – Data Driven Creativity”

Brad Guin
Client Partner at Jellyfish

Brad Guin

“Disruptive Brands”

Showcase & Panel Discussion
Moderated by JKR’S Uttara Masting and featuring Graze’s Elena Edwards and Mairi Hughes, FIX8’S Freya Twigden & Hisbe’s Ruth Anslow

Panel

“Making FAB Ads Unskippable”

Elisabeth Dien
Insights Manager Brandlab EMEA at Google

Elizabeth Dein

“Quaker Oats Case Study: Personalisation at Scale”

Adam Wroblewski
Wesa Grains Digital Marketing Manager at PepsiCo

Adam Wroblewski

“Innovating in CPG”

David Benson
Global Director (Marketing) Thought Leadership and Scaled Initiatives at Google

David Benson

“This is my YouTube”

Anaïs Hayes
Head of Brand Innovation at Google

Anais Hayes

“Future Food: Taste, Tech & Tomorrow”

Katrina Dodd
Head of Trends at Contagious

Katrina Dodd

2019 Agenda

12:00-13:00

60 mins

Lunch and Registration

13:00-13:05

5 mins

Introduction

Neeraj Nayar (The FAB Awards)

13:05-13:20

15 mins

Welcome to FAB in Colour

Emma Cremin and Johanna Gerhold (Google)

13:20-13:40

20 mins

How to Design Out the Packaging Waste Problem

Jonathan Ford (Pearlfisher)

13:40-14:00

20 mins

NESCAFÉ Dolce Gusto – Data Driven Creativity

Brad Guin (Jellyfish)

14:00-14:30

30 mins

Disruptive Brands: Showcase and Panel Discussion

Uttara Masting (JKR), Elena Edwards, Mairi Hughes (Graze), Freya Twigden (Fix8) and Ruth Anslow (HISBE)

14:30-14:40

10 mins

FAB in Colour Quiz

14:40-15:10

30 mins

Break

15:10-15:30

20 mins

Making FAB Ads Unskippable

Elisabeth Dien (Google)

15:30-15:50

20 mins

Quaker Oats Case Study: Personalisation at Scale

Adam Wroblewski (PepsiCo), Nazli Emekdas (Google), Laura Hazell (AMV BBDO), Georgina Williams Gray (OMD) and Irina Panescu (PepsiCo)

15:50-16:10

20 mins

Innovating in CPG

David Benson (Google)

16:10-16:25

15 mins

The Power of YouTube

Anais Hayes (Google)

16:25-16:45

20 mins

Future Food: Taste, Tech and Tomorrow

Katrina Dodd (Contagious)

16:45-16:50

5 mins

Wrap up

Emma Cremin and Johanna Gerhold (Google)

17:00-19:00

120 mins

Drinks and Networking